Bezoek gemeente Peel en Maas met Servische delegatie

Servië bereid zich voor op toetreding tot de EU. Ter voorbereiding daarop heeft dit land met een delegatie van ongeveer 20 hogere ambtenaren van het ministerie en beleidsbepalers van grotere gemeenten, een werkbezoek gebracht aan Peel en Maas. Op verzoek van de gemeente heeft Windpark Egchelse Heide vervolgens een bijdrage geleverd aan het programma van deze groep Serviërs. Op maandag 24 april waren ze te gast bij het windpark op de locatie van Ria Joosten Catering.

Green Trust is ontwikkelaar en mede eigenaar van Windpark Egchelse Heide en heeft een kantoor in Servië. Dit bracht Jeroen Boerkamps (werkzaam bij Green Trust en directeur van het windpark) op het idee om zijn collega Romana Madic ‘in te vliegen’ voor deze middag. Daarmee was de taalbarrière eenvoudig opgelost. Het bleek een gouden greep. Romana verzorgde een sterke inhoudelijke presentatie rond de ontwikkeling en bouw van Windpark Egchelse Heide. Dit project is een toonbeeld van de 3 kernwaarden van de gemeente: diversiteit, duurzaamheid en zelfsturing. Kernwaarden waar de gemeente met recht trots op is en ons windpark volledig op aansluit.

Neem contact op met ons

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. We streven ernaar om alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.