Stroom van de molen

Het aantal elektrische auto’s in de gemeente Peel en Maas groeit nog steeds. Windpark Egchelse Heide is aanjager van duurzaamheid en biedt nu de mogelijkheid om voordelig je auto te kunnen laden, rechtstreeks van de molen. Ons laadstation is gevestigd op de Haambergweg 14, bij de BoeBaDoe Farm. Om gebruik te maken van de voordelige tarieven kun je gratis een laadtag ophalen bij het Energie Adviescentrum Peel en Maas, gelegen aan de Markt 115 in Panningen. Je kunt ook een laadtag bestellen via https://portal.robo-charge.com/windparkegchelseheide/.

Via Windpark Egchelse Heide laad je met een vaste tarieven namelijk € 0,33 per kWh, tariefcode P17, voor de snellader en 0,21 per kWh voor de AC lader, tariefcode P27.

Er kan een keuze gemaakt worden uit verschillende abonnementen. Deze vind je terug op de website van Robocharge. https://portal.robo-charge.com/windparkegchelseheide/ waar je tevens je laadtag moet registreren voordat je hem kunt gebruiken. Met de laadtag van Windpark Egchelse Heide kun je overal in Nederland laden tegen het tarief van het desbetreffende laadstation. Alleen bij ons eigen laadstation kun je laden tegen de voordelige tarieven.

Bekijk de flyer

Laadtag registreren
web-icon-windpark