Gasten Camping Frerichsoord kunnen ongestoord ‘surfen’

Woningeigenaren die op een afstand van minder dan 1.000 meter van het windpark liggen, hebben in het kader van het profijtplan van Windpark Egchelse Heide eenmalig recht op een budget om hun onroerend goed te verduurzamen. Met de familie Frerichs – eigenaar van Camping Frerichsoord aan de Katsberg in Meijel – is vorig jaar het plan opgepakt om dit budget in te zetten voor snel internet voor de campinggasten.

Het Wifi-netwerk is ondertussen door Digitotaal Leenders geïnstalleerd en functioneert naar tevredenheid van de gebruikers. Afgelopen week is het project definitief opgeleverd en overgedragen aan de familie Frerichs. Campinggasten kunnen voortaan onbeperkt en met de nodige ‘comfort’ surfen op de digitale snelweg!

“We zijn blij dat het technisch probleem waarmee we op onze locatie te maken hadden, op vakkundige wijze getackeld is. Zowel de persoonlijke als de financiële ondersteuning vanuit het windpark heeft ons daarbij zeker geholpen’, aldus een tevreden mevrouw Frerichs.

Neem contact op met ons

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. We streven ernaar om alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.