Gemeenschapshuis De Ankerplaats

Gemeenschapshuis De Ankerplaats is een thuishaven voor verschillende verenigingen en stichtingen in en rondom Grashoek. Activiteiten als volksdansen, biljarten, musiceren, gymen, volleyballen, typeles en kaarten zijn slechts enkele voorbeelden van de dingen die plaatsvinden in het gemeenschapshuis. Dit is mogelijk door het gevarieerde aanbod van zalen en faciliteiten die voor velerlei doeleinden een ideaal onderkomen biedt.

Een vergadering in zaal Ketsersbos, een presentatie in de RABO-zaal, een verjaardagsfeest, communie, bruiloft of koffietafel in café Torenzicht en/of zaal Bosrand, een kinderfeestje in de Gymzaal, een kookworkshop in onze professioneel uitgeruste keuken of een voorstelling/concert in de gecombineerde zalen. Het is allemaal mogelijk in het gemeenschapshuis van Grashoek.

Gemeenschapshuis De Ankerplaats heeft de bijdrage vanuit Windpark Egchelse Heide aangewend voor de aanschaf van LED verlichting en toebehoren om de aankleding van het gebouw en de veiligheid van de bezoekers te optimaliseren. 

Namens het bestuur en de gebruikers van De Ankerplaats veel dank voor de bijdrage. Dit is nu mooi, functioneel en duurzaam verlicht.

Neem contact op met ons

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. We streven ernaar om alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.