Speciale transporten

De bouw van Windpark Egchelse Heide is in volle gang. Ondertussen zijn de fundamenten bij alle turbines gestort. In de volgende fase- de periode van 15 maart tot eind mei– worden de turbines aangevoerd. Dit gaat om omvangrijke transporten (met een lengte tot wel 75 meter) die veelal in de nacht uitgevoerd worden. Desondanks kan door deze transporten (verkeers-) overlast ontstaan in de route naar, en de omgeving van het windpark. Om die reden willen wij graag alle inwoners van Peel en Maas informeren.

Op de plattegrond is zichtbaar van welke wegen deze exceptionele transporten gebruik zullen maken. Mocht u naar aanleiding van deze transporten vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u een mail sturen naar info@windparkegchelseheide.nl.

Het laatste nieuws omtrent de transporten zal op de facebook pagina van het windpark worden gepubliceerd evenals op onze website www.windparkegchelseheide.nl. Zo bent u te allen tijde op de hoogte van het laatste nieuws.

Neem contact op met ons

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. We streven ernaar om alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.