Veilig werken

Veilig werken en veiligheid op de werkplek staat bij Windpark Egchelse Heide hoog in het vaandel. Om die reden heeft een aantal mensen van Windpark Egchelse Heide de cursus VCA basis gedaan. Met hun diploma op zak en voorzien van hun PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen) hebben zij – onder strikte voorwaarden – het recht om het bouwterrein te betreden.

De heiwerkzaamheden zijn momenteel in volle gang en dit trekt veel belangstellenden. Het betreden van de bouwterreinen bij de windmolens is voor geïnteresseerden ten strengste verboden! Indien er behoefte is aan beeldmateriaal van de heiwerkzaamheden kan men onze website raadplegen en/of middels het contactformulier contact opnemen met Windpark Egchelse Heide voor meer informatie. De planning is dat we tijdens de bouwfase een open dag organiseren. Door de Corona-crisis is dat op dit moment helaas niet mogelijk. Houd daarom onze website en facebookpagina goed in de gaten.

Neem contact op met ons

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. We streven ernaar om alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.